onsdag den 21. april 2021

Kommer det til at koste Sønderborg Kommune kassen?

 


Der bygges lystigt videre på Gyllegas anlægget på Avntoftvej  ved Kværs.

 

 SIDSTE.... 

Nu viser det sig, der har slet ikke været nogen byggetilladelse. Selvom borgmester Erik LauritzenI slut november  var ude at udføre det første spadestik.

Han prøver nu at redde ansigt, ved at påstå det  var kan det første spadestik for  en ”gravetilladelse”.   Tø Hø

 

Byggeriet er nu blevet stoppet af Sønderborg Kommune, og Erik sidder med røde ører -men de klæ´r ham..

GRÅSTEN: Selvom Miljø- og Fødevareklagenævnet har ophævet VVM-tilladelsen og miljøgodkendelsen til biogasanlægget i Kværs, og hermed har vendt tommelfingeren nedad. Fortsætter byggeriet   Biogasanlægget  som om intet er  hændt i går. Det var den oplevelse jeg fik, da jeg holdt indtil siden og betragtede aktiviteten på den kæmpe byggeplads. 

 

Stefan Lydal. o

Stefan Lydal som er  fra Dansk Folkeparti, og næstformand i teknik- og miljøudvalget, stemte nej til lokalplanen for biogasanlægget i Kværs da den skulle vedtages udtaler: At det  er  en ret markant beslutning, som nævnet  her  træffer. Og det er en vigtig beslutning for borgerne i Kværs. Det er på tide, at man laver lidt selvransagelse. Hvorfor vil flertallet stemme et projekt igennem, som borgere og naboer ikke er interesseret i?

 


Nature Energy Biogas  A/S, som er bygherre på projektet, har efter tilladelse fra Sønderborg Kommune påbegyndt byggeriet. Inden de mange klagesager fra beboerne var afgjort, og kan hermed have gjort sig erstatningsansvarlig over for bygherren. Og det er ikke småbeløb der kan blive tale om, når man ser hvad der  allerede er blevet opført på marken ved Avntoftvej. Og det kan  jo være med til at Sønderborg Kommune vil bøje reglerne endog meget udover den normale knækgrænse, for ikke at komme i den situation at skulle betale en kæmpe erstatning til konsortiet. 

 

Borgmester Erik Lauritzen, foretog det første spadestik til Biogasanlægget i november 2020

Foto-Klip fra FaceBook:



 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar