mandag den 5. august 2019

S-Ministrene gør Danmark mere attraktiv for migranter med deres udmeldinger...

De Radikales leder Østergaard.

POLITIK: De radikales leder, Østergaard jubler hver gang en af de nye  S-minister kommer med udmeldinger om lempe en af de stramninger, som DF og Løkke-regeringen gennemførte. Og som har ført til, at  Danmark gik fra en 5. plads ud af de lande, som økonomiske  flygtninge søger til i Europa til en 17. plads. 
Økonomiattraktiviteten er en væsentlig faktor. Og meddelelserne om forbedringer og forringelser går med lynets hast verden rundt på både SMS- smartphone  eller internet og  læses af de der ikke endnu er flygtet fra  Afrika eller Mellemøsten. 

Det immigranten kan forvente at modtage af ydelser i det land hvor de søger hen er jo et vigtigt incitament for at vælge  dét land. Derfor er det  jo rigtig ærgerligt hvis alle disse udmeldinger fører til at flere forsøger at svømme sig  til en anden tilværelse via Middelhavet, det er jo ikke alle, som er lige så velforberedt, som Østergaard selv, da han i valgkampen svømmede fra øen Lindholm til Sydsjælland,  iført både våddragt, badehætte og med ledsagebåd, med sikkerheden i top. 

Det vil den næppe være for de flygtninge, som bestiller turen ved en ”sluser”! Som ofte går vi en synkefærdig båd som lige kan klare sig til sømilegrænse, hvorefter migranten håber på at blive reddet imedens han forsøger at svømme sig ind til Euro land.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar