torsdag den 15. august 2019

Løkke udvikler.... Venstre i den gale retning!







Er Løkke ved at udvikle Venstre i en retning, som bliver en ulykke for  både blå blok og Venstre selv? 

Meget tyder på, at  Lars Løkke Rasmussens ønske om at sidde i Statsminister- stole, uden indflydelse fra hverken Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti, end sig fra  Liberal Alliance og de Konservative, har splittet den blå blok i Folketinget, så meget, at man uden, at overdramatiserer  kan skrive,  at  samarbejdet ligger i ruiner. Tilliden er pist væk, og det er sammenholdet også  i partiet  Venstre. 

Hvor intriger og udmeldinger fra selvbestaltede  parti herremænd, som Hjort Frederiksen, der pt. virker som om han fuldstændig har tabt  eftertanke virksomheden, og glemt ordsproget: ”Tænk før du taler”. Og dette har afstedkommet en  krise, imellem medlemmerne af ledelsen og i  hele partiet. 

Lars Løkke Rasmussen, som under EU post fordelings dramaet, gik tomhændet bort, selvom han havde givet udtryk for et ønske om, en sådan retræte post. Proklamerer nu overdreven, at der ikke findes noget bedre og større end at være statsminister i DK og udråber i den sammenhæng  samarbejdes partier, som skal gøre ham til statsminister, som ikke indeholder partier fra blå blok. 

Driver Løkke for egen vinding  Venstre ind i en  katastrofe retning, båret af  fremgangen ved  det seneste Folketingsvalg? Måske skulle Løkke og de besindige, og herremændene i Venstre se tilbage på  dengang da  Svend Auken, skaffede Socialdemokraterne  det bedste valgresultat i 19 år men alligevel var der ikke nok, der ville stå bag en  regering med ham, som statsminister. Partier som normalt ville have støttet S havde mistet tilliden. Og Socialdemokrater stod uden for  indflydelse, selv om de gik markant frem  med 14 mandater, ved  det Folketingsvalg!

Hans Peter Toft

Ingen kommentarer:

Send en kommentar