fredag den 2. marts 2018

Klager tager tid…. Men det ligger jo også ovre i København :-)

Thorben G Jensen, Gunnar Hattesen med ryggen til. Arkiv foto



GRÅSTEN: Klagen, som Thorben G. Jensen, Det gamle Rådhus ApS, Ipnordic m.m. har  indsendte til Pressenævnet  den 20. november 2017. Over Gråsten Avis´s ansvarshavende redaktør Gunnar Hattesen, om en  frembringelse i Gråsten Avis. Hvor redaktøren Gunnar Hattesen, ifølge Thorben Jensen, havde lagt navn  til artikler i Gråsten Avis: ”som bærer stærkt præg af redaktørens personlige holdning, og dens budskab er direkte krænkende for min virksomhed”.  Thorben  G.  Jensen meddelte i læserbrevet, (SN.)  at han ville klage til Pressenævnet . 

 
Artiklen "Analyse"  i Gråsten Avis den 20 .nov. 2017, indgår i klagen fra Thorben G. Jensen

Jeg har forespurgt  her godt  3 måneder senere dem begge, hvordan det ser ud med behandlingen af  klagen. Thorben G. Jensen bekræfter, at han har afsendt klagen, men svarer han ikke har hørt noget endnu.  Redaktør Gunnar Hattesen- Gråsten Avis, har svaret  han ikke har hørt  fra nævnet endnu. 
 Klagebehandlingen, tager normalt  omkring et par måneder, med mindre der er procedure detaljer, som  trækker tiden ud  bl.a.  med langsom besvarelse på henvendelsen fra nævnet. Men da ingen har modtaget en henvendelse fra nævnet kan dette ikke være tilfældet. 
Gunnar Hattesen. Arkivfoto

Proceduren er, når der indsendes en klage, modtager det medie som er påklaget, en kopi af klagen, og  bliver bedt om  tage til genmæle på det der klages over. 
En af de to artikler der var i
Gråsten Avis  den 20. nov

Nævnet holder møde næstegang  den 13. marts 2018 for at  træffe afgørelser. Og kan vælge  ikke at behandle en klage, hvis det ligger uden for nævnets  lovbestemte område, som er bestemt i Medieansvarsloven. Men det bliver meddelt klager og indklagede.


Jeg har forespurgt i Pressenævnet hvor langt  klagen er kommet i systemet og har fået følgende svar:

Nævnet  kan oplyse, at den pågældende sag er under behandling. Klagesager har en gennemsnitlig sagsbehandlingstid på ca. tre måneder. Det bemærkes, at der er tale om en gennemsnitlig sagsbehandlingstid, og at der kan være stor forskel på sagsbehandlingstiden i de enkelte klagesager afhængig af sagens karakter, kompleksitet, varigheden af høringsprocessen samt antallet af verserende sager i sekretariatet.


Men det er da en bekræftelse på at sagen er ankommet og er  under behandling. Så vi venter,,,,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar