lørdag den 24. marts 2018

Et levn fra en svunden tid?



TANKEVÆRDIG: En plakat i Flensborg, som annoncerede  at der er Påskemarch – Ostermarsh 2018 , bragte minder frem fra en svunden tid, koldkrigsperioden  hvor  nogle gik på gaden for at vise deres modstand imod atom oprustning  og  hvor det efterfølgende er blevet opklaret, at det var  Sovjetunionen,  som finansierede og i baggrunden var primusmotor for  disse marcher  for  venstrefløjen i Vesteuropa.   Og påskemarcher  efter denne afsløring   for en lang tid blev opfattet som ret odiøst at deltage i,  med denne baggrund, som måske var 5. kolonne virksomhed. 

Men i Tyskland, hvor man har  Die nachfolge partei  til  DDR regimets kommunistparti  Die Linke samt DKP   og de såkaldte  fredsgrupper som har overlevet  uden  den efterfølgende  støtte? 
Kører de åbenbart endnu....
 
 Men de reelle bagmænd, hvis de findes,  kommer måske først frem når der åbnes arkiver, måske de russiske  eller  kinesiske hvem ved om 50 år…Og man så igen har været nyttige idioter?

 Påskemarchen går til Fliegerhorst Jagel i Slesvig  fra Bahnhof Schleswig  på langfredag den 30. marts klokken ca. 11:57, så hvis du  har lyst…..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar