onsdag den 5. april 2017

Strongit lander et kanon regnskab



Selskabets domicil i Slotsgade

GRÅSTEN: Det Gråsten baserede  selskab STRONGIT ApS  lander i deres  2016 resultatopgørelse  et kanon regnskab. Hvor overskuddet før skat  næsten fordobles til 4,9 millioner, og  som efter skat  lander på 3,5 millioner og kommer til  pryde, via en dividende udbetaling på 3,75 million på de to ejer selskabers  bundlinje:   Strongit ApS ejes af  HJERTEHØJ HOLDING ApS, Gråsten med 67 procent  og EXTENDIT HOLDING ApS med  33 procent . 
Peter Ebele, Gråsten FT-foto




Det gode resultatet er nået  med en forøgelse af bruttofortjeneste på 2,6 million, hvor det er lykkedes at fastholde en  minimal stigning i løn udgifterne fra 5,5 million til 5,7.  
 Ejeren af Hjertehøj holding er Peter Eberle, Gråsten  og  Hans Skytt Steffensen, Vollerup er ejer af EXTENDIT HOLDING. I direktionen i Strongit  ApS sidder  Peter Eberle, Gråsten.  

Strongit ApS som har hovedsæde  Slotsgade i Gråsten, og  har afdelinger i både Ballerup og Vejle. Firmaet yder konsulentbistand vedrørende informationsteknologi, og selskabets formål er at levere konsulentydelser i forbindelse med produktudvikling samt anden dermed beslægtet virksomhed.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar