spot

spot
Børn fra Gråsten Skole samler "affald" i svinemosen

fredag den 21. april 2017

Bravo- Allan Olsen! 
Allan Olsen for fuld udblæsning...
VESTER-SOTTRUP: Der var bare fødder i sandaler placeret  midt i et publikum præget  af  nordjyske stammefolk, som var valfartet hertil. Og  som ind imellem  begejstret og andre gange andægtigt lyttede til  Allan Olsen´s sange torsdag aften (20.4.2017).

De blev ledsaget igennem koncerten med det nordjyske klingende  ”sproch”,  i den store sal på  Sundeved Forsamlingsgaard. Allan Olsen førte publikum igennem traditionelle hverdags ting og højere stående begivenheder med sit kendte og elskede lyriske sangsprog, ledsaget skiftevis af de to medbragte guitarer. Hvor der også af og til blev tid til,  med guitaren, at vandre ned igennem det  godt tohundred talrige  publikum, som ind imellem agerede både kor og  sing along ekko.
Allan Olsen udkommer snart med nyt album
En aften hvor Allan Olsen, til stor begejstring,   fremførte  A Capella   udgaven af sangen om Gråspurven. Og hvor der blev plads og tid til mange ekstra numre fra både de første og det seneste album som udkom i 2013 "Jøwt" , og som blev solgt i så mange  eksemplarer, bare i det nordjydske, at det rakte til en GULD cd.  Og tid, ikke mindst til de "mest" spændende sange fra et  sprit NYT  album, som udkommer medio maj 2017, hvor sikkert hovedparten af  publikum et parat til at investerer. Et stort bravo til  Allan Olsen for koncerten. 

Bent Staugaard bød Allan og publikum velkommen
 Koncerten var arrangeret af snedkermester Bent Staugaard, som tidligere har gennemført koncerter med  Allan Olsen i sit snedkerværksted i Ragebøl. Men denne gang valgte at  flytte den til Sundeved Forsamlingsgaard.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar