tirsdag den 11. oktober 2016

Brofast ALS og FYN




FREMTIDSPROJEKT: En fast forbindelse over det sydlige Lillebælt skal binde Syddanmark sammen og skabe forudsætningerne for et nyt Trekantområde med dynamik og økonomisk udvikling. Als-Fyn Broen er derfor en vigtig brik i vækststrategien for Sønderborg Kommune, siger borgmester Erik Lauritzen

Nu styrker kommunen indsatsen for at skabe offentlig opbakning og finansiering til initiativet ved at gå i partnerskab med Fåborg-Midtfyn Kommune, der lægger kyst til den anden side af forbindelsen. De to kommuner har nedsat en tværkommunal styregruppe, som organiserer samarbejdet om den faste forbindelse. Den betjenes af et fælles sekretariat, som begynder sit arbejde allerede 15. november.

Leder af det nye sekretariat bliver den 50-årige Cand.scient.pol. Jes Schwarz-Hansen, der har 20 års erfaring som projektleder og administrationschef.
 
Jes Schwarz-Hansen, foto sdb.komm
-  Det bliver Jes første opgave at nedsætte en brokomité bestående af 20-25 erhvervsfolk og politikere, som skal synliggøre, udbrede og skærpe argumenterne for en fast forbindelse mellem Als og Fyn, siger borgmester Erik Lauritzen om ansættelsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar