lørdag den 7. april 2012

Fire ud af syv på valg.


GRÅSTEN: Igennem  de rør, som nu er blevet udlagt, på solcelle –grunden ved Sønderborg Landevej ,skal  den fremtidige ”billige varme” løbe fra solcellerne og ud til forbrugerne i Gråsten, og måske  også i Adsbøl, og Egernsund  hvis fjervarme bestyrelsen, Gråsten Varme A/S beslutter sig  til, at det  er økonomisk forsvarligt.  Varmen til Adsbøl, volder nok ikke den store ekstra omkostning, for de nuværende varmeaftagere,  men en ledning under sundet fra Alnor og til Egernsund, har en del ekstra omkostninger at skulle for rente. 

Den årlige ordinære generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A,  afholdes på Den gamle Kro, tirsdag den 17. april. Den byder på valg af ikke færre end  valg fire   af bestyrelsens  7 medlemmer.  Valget af bestyrelsesmedlemmer til Gråsten Varme A/S  er indirekte,  da det indtil videre er besluttet at, de to bestyrelserne i A/S og A.m.b.A´et  er identiske.  De fire der er på valg er Bendt Olesen,  Kristian Siersbæk Gyldenlev, Finn Christensen og   Flemming  Vestergaard. På valg,  som suppleanter er Søren Gülck  og Morten Sommer på valg.  Bestyrelsen har ikke ændringer omkring vedtægter, med til generalforsamlingen, har formanden   Bent Hylsebeck oplyst til mig.  Ligeledes er det ikke afgjort, om alle bestyrelsesmedlemmer genopstiller.

Gråsten Fjernvarmes store investering på Sønderborg Landevej

Fakta: Gråsten Varme A/S, blev stiftet, efterfølgende, for at slippe for en stor skatteregning, efter værket var  blevet overtaget af forbrugerne ( i. f. med kommunalreformen).  Og derfor, har forbrugerne nu kun indirekte indflydelse på A/S ´et og valget af de der i siddende bestyrelsesmedlemmer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar