tirsdag den 17. april 2012

Din sure gamle idiot.


GRÅSTEN: Firma Melgaard laver måske  deres egne regler? Og derfor sættes en stor del af beholderne til genanvendeligt  affald, hvor det passer medarbejderne, som afhenter det genanvendelige  affald.
 Men i henhold til reglerne, som Sønderborg  Forsyning  A/S, har stående  på deres hjemmeside,  skal beholderen afleveres hvor den er hentet. Men her tirsdag, i Gråsten,  kan man mange steder se beholderne står ude ved vejen, på steder hvor adgangsforholdene er helt OK i henhold til regulativet.


Der har været afholdt  licitation,  omkring afhentning af genbrugsbeholderne, og her har det været oplyst, at beholderen skal afleveres tilbage til udgangspunktet.   Og Firma Meldgaard har vundet licitationen på dette grundlag

Så nytter det jo ikke noget, at man efterfølgende blot sætter beholderen ved fortovskante, eller den halve vej tilbage og så videre.
Så de firmaer, som har afgivet tilbud ved den afholdt licitation, og som ikke vandt den, fordi de netop har  beregnet   tilbagelevering  af genbrugs beholderen til udgangspunktet,  med i deres tilbuds pris.  En tilbagelevering, som medarbejderne fra firma Meldgaard måske i stor stil   nu snyder  for.

 Jeg gjorde kraftigt opmærksom på,  at min beholder ikke var  kørt på plads, og fik denne svada:: Din sure gamle idiot – Og det skal da nok passe, når man lige er blevet taget med fingrene nede i klejne dåsen., og har  snydt  på vægten.

Det er ikke kun forbrugerne der bliver snydt, det  bliver også de firmaer, som har  budt på entreprisen, ud fra at det skulle foregå som beskrevet i udbudsmaterialet.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar