lørdag den 14. februar 2015

Vinter loppemarked i Ahlmannsparken 2015 i Gråsten.


Promotion en by i Rusland??


GRÅSTEN: Manglende promotion kan måske blive  et problem  for LOPPEMARKEDET,  som afholdes på søndag (15.2.) 10 til 16,  i  Ahlmannsparken i Gråsten. 


Det har knebet, med omtalen af  Kræftens bekæmpelse lokal afd. arrangerede  VINTER LOPPEMARKED  i morgen  søndag   den 15.2  For to år siden i 2013 arrangerede Christina Stevnsborg , fra Søgård  loppemarked i Ahlmannshallen, og det skabte trafikkaos, men her var der både husstandsomdelte  omdelte  flyers  ad flere omgange i Gråsten området, samt annoncer og e-mail promotion aktivitet. 

 I forbindelse med loppemarkedet  arrangeret af Kæftens lokalkomitee  har der været en enkelt annonce   i ”Rønshoved Resurse”  også kaldet  ( Gråsten Avis)  og plakater i  supermarkederne i byen, men er det nok, for at tiltrække  nok publikum, så det kan blive økonomisk interessant for  sælgerne? Så måske er her muligheden for at gøre én - for at sige det på Københavnsk: en rigtig, rigtig, rigtig, rigtig, rigtig   god handel? Når der måske bliver mangel på købere?