lørdag den 14. februar 2015

De var der alle mor, far, bedstemor, farfar, oldemor og børn og børnebørn you name it.




GRÅSTEN: For første gang i tøndeslagningens historie i Ulsnæs Centret,  blev  et barn både katte konge og katte dronning i en aldersgruppe. Det skete fordi tønde med indholdet blev slået ned i et slag. Det var den 6 årige  Magor  Csiszra, fra Kværs der   udførte bedriften, da han blev spurgt hvor han kom fra, til resultat listen,  kom svaret prompte Ungarn!  Mor rettede det skyndsomst til  nu: Kværs.. Men det var rigtig nok… Men Silkeborg var også  repræsenteret på resultatlisten.

Selvom disen, også var suppleret med en kold vind, var der stor tilstrømning til den traditionsrige fastelavns tøndeslagning i Ulsnæs Centret  i dag fastelavns lørdag hvor en hundredtallig skare overværede og deltog i fastelavns løjerne . Børnene var ledsaget af både større søskende, bedsteforældre  udover mor og far,  og der blev fotograferet flittigt . Tønden for  8 til 13 årig var  hurtigt  slået tom for indhold og børnene i aldersklasse kunne mæske sig  i slikposens indhold. Og da begge tønder var nede var der boller og kakao  til alle børn.
 
Resultat:
Som både Katte konge og  Kattedronning  i aldersgruppen o – 7 , Magor  Csiszra  , kværs, bedst udklædt   0 til 7 år Josefine Jochimsen fra  Gråsten Katte Konge i aldersgruppen   8  til 13 år, Olivia Hansen, Gråsten   Dyrkobbel,Kattedronning  8 til 13 år
Eva Guldberg Hansen,  Gråsten,Bedt udklædt 8 til 13,Julius Lund Rasmussen fra Skanderborg.