mandag den 24. september 2012

Så er det nu Danfoss skal slå til!

Der er nogle bygninger på arealet, som  skal rives ned af  køber


Gråsten/ Sønderborg: Sønderborg  Kommune, har nu  også sat  materialegården i Gråsten i udbud. Og i de planer, som har været offentliggjort med udvidelsen af Danfoss i Gråsten, indgik grunden  i projektet. Så hvis Danfoss stadig, har  ønske om at føre planerne  ud i levet,  med 300  ”kontor” arbejdspladser – at opføre en administrationsbygning . Så er det nu der skal bydes. Arealet som materialegården ligger på, er på godt otte tusinde kvadratmeter. Og har tidligere været anvendt til losseplads  for Gråsten Kommune, men altså senest til materialegård . Efter den  gældende lokalplan, kan der faktisk kun opføres administrationsbygninger tilknyttet Danfoss. Så de mulige byder indskrænker sig måske en hel del. Interesserede kan bese ejendommen den 26. september fra  13:30 til 15:00
Tilbud skal afgives senest den 8. oktober   og Byrådet bestemmer sig den  21. november 2012 for, hvem der kan købe arealet.




Noget af arealet bliver p.t. anvendt til opbevaring
 af tomme båd trailere for medlemmer
af Gråsten Sejlklub
Noget af arealet bliver p.t. anvendt til opbevaring
 af tomme båd trailere, og så vidt jeg har erfaret var der også regnet med opbevaring af både efterfølgende   for medlemmer af Gråsten Sejlklub, og det kan  jo være selvom Danfoss, køber arealet, og har ønske om at bygge straks, kan  det  fortsætte lidt endnu.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar