tirsdag den 22. august 2017

Omsætningen i butikkerne faldt i juli måned




DETAILHANDEL: Omsætningen i kroner ører i   gruppen Fødevarer og andre dagligvarer  faldt med 2,7 procent i juli måned set i forhold til juli 2016 . Ligeledes gruppen  Beklædning m.v. med  hele  5  procent. Den store vinder  er  gruppen Andre forbrugsvarer,   med  en stigning  3,4  procent.
Den samlede  totalomsætning i kroner ører i kasseapparaterne  gik tilbage med 0,4 procent i juli måned. Set på årsbasis  på de første 7 måneder fra Jan til Juli 2017 i forhold til 2016, er der en beskeden fremgang i kroner ører i kasseapparaterne  på 0,16 procent.  Så der ikke tale om den helt store forbrugsfest selvom andre forbrugsvarer har en stigning på 2,5 procent i  samme 7 mdr.  periode.
Beklædning med videre har tabt 3,2 procent i omsætning i de 7 mdr.  Gruppen Fødevarer og andre dagligvarer  faldt i perioden med 1,2 procent. Så det er andre forbrugsvarer som holder  antal kroner ørerne  i kassen på den positive side i de første 7 måneder af 2017 i forhold til de samme måneder 2016.  Ifølge de lige offentliggjorte tal fra Danmarks Statistik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar