lørdag den 1. marts 2014

Kattekonge titlen gik til pigerne og kattedronning titlerne gik til drengene.



4 år gamle Benjamin Christensen fra Skanderborg,
kunne efter tøndeslagningen kalde sig Kattedronning bunden røg ud da han slog.


GRÅSTEN: Tøndeslagning lørdag i Ulsnæs-centeet i Gråsten, klokken 11 var velbesøgt af mange festlig udklædte børn, som konkurrerede om at blive kattekonge, kattedronning og bedst udklædte i to aldersgrupper, fra 0 til 7 år og fra 8 til 13 år. 

Fr venstre  bedstudklædte i 0-7 år gruppen
 Celina Brammer, Nygade 16, Gråsten
Gråsten og kattekongen i samme aldersklasse
Julie Fogt, Harevej  8, Gråsten


Vinder-slaget fra  Emilie
Og det blev piger i begge aldersgrupper, som kunne sætte sig på kattekonge tronen.  7 årige Julie Fogt, Harevej  8, Gråsten i aldersklassen  0 til 7år og otte årige  Emilie Christensen, Majbøllevej 14, Guldborg fra 8 til 13 år. På Droningetronen kom der til gengæld til at sidde to drenge  4 årige Benjamin Christensen, Skanderborg  og 8 årige Mikkel Peter Jonsen, Havnevej 6, Gråsten. Som bedst udklædte  blev 5 årige Cecilie Brammer, Nygade 16, Gråsten  gruppe 0 til 7 år  valgt og i 8 til 13 gruppen var det Tobias Petersen, Bennediktevej  34 Egernsund . De mange børn var ledsaget af rigtig mange forældre og bedsteforældre, så torvet i Ulsnæscentret summede af  rigtig mange mennesker lørdag formiddag. Arrangementet var begunstiget af godt vejr, selvom det var en smugle køligt.

Fra venstre Tobias Petersen, Bennediktevej  34 Egernsund  
som blev kåret som bedst udklædte Kattekongen
Emilie Christensen, Majbøllevej 14, Guldborg  og til højre  
kattdronning Mikkel Peter Jonsen, Havnegade  6, Gråsten
i aldersklassen 8 til 13 år 



Alle vindere blev begavet med  et gavekort til medlemsforretningerne i Gråsten Handelsstandsforening og der var efterfølgende boller og kakao til alle børn…


 Koncentration.....