fredag den 22. februar 2013

Opbakning fra lokalformand til flytning.


Facaden er begyndt at krakelerer  omkring 
navnetrækket. På Gigthospitalet, hvor der 
afholdes generalforsamling den 6. marts 
2013 klokke 19:00


GRÅSTEN: Formanden for Lokalforeningen  for Gigtforeningen, går ind for flytning af Kong Chr. X Gigthospital til det tomme tårn på Sønderborg Sygehus. 

Formanden Randi Steen Kristensen,har på min forespørgsel om foreningens/ formandens mening  svaret følgende:

”Hvis man ser på baggrunden for, hvorfor Gigtforeningen har planer om at flytte hospitalet, så mener jeg bestemt, at det er en god idé, for det er til patienternes bedste, at der også fremover findes et gigthospitalaf den kaliber.

Den gamle bygning, som hospitalet holder til i, trænger til en totalrenovering, og som du sikkert ved, har detikke været muligt at skaffe finansiering til en renovering i den nuværende ejendom, trods mange forsøg hos en lang række fonde. Bygningen egner sig ganske enkelt ikke til moderne hospitalsdrift. På den nye adresse på Sønderborg Sygehus vil både patienterne og personalet kunne få langt bedre forhold, og det er til gavn for behandlingen af gigtpatienter.

Gigtforeningen har netop modtaget en donation på 50 mio. kr. til flytningen fra WILLUM FONDEN, og selvomder er langt igen til målet, viser det, at en flytning er den rigtige vej at gå, hvis vi som forening skal kunnerejse pengene, så vi fremover har et gigthospital i regionen. Det er naturligvis kedeligt for Gråsten, hvis Gigthospitalet  flytter, men det vigtigste hensyn at tage må være patienternes.”

  Slutter formanden for Gigtforeningens Sønderjyllandskreds Randi Steen Kristensen, Vollerup.

Det er så interessant om  flertallet af medlemmerne bakker hende op på generalforsamlingen, som finder sted på  netop Gigthospitalet i Gråsten,  den 6. marts klokken 19:00


Ingen kommentarer:

Send en kommentar