torsdag den 8. marts 2012

Udvalget gik imod forvaltningens anbefaling



Er det så også et ja til at medfinancierer  hal byggeriet?

Her kommer den ny hal 2 til at ligge
Gråsten/ sønderborg: Kultur og Erhvervsudvalget  var venligt stemt overfor at   skulle betale 25 000 til for  projekteringen af en ny hal i Gråsten ved siden af  Hallen i Ahlmannsparken.  Forprojekteringen  er nødvendig hvis der blandt andet  skal søges tilskud fra BHJ fonden i Gråsten til byggeriet, som hal2 gruppen har et positivt tilsagn om velvillighed i forbindelse med en ansøgning fra.
Men det var måske ikke  så meget de 25 tusinde, som kan glæde Gråsten områdets samvirkende Idrætsforeningers halgruppe, som arbejder med at få opført Hal 2, men mere  det oplysende i, om udvalget var venlig stemt over for projektet til  godt 15 millioner i det hele taget. At det  blev  et ja til ansøgningen var ikke givet på forhånd, da forvaltningen havde indstillet  til dagsordenspunktet til  Kultur og erhvervsudvalgets  medlemmer. Som lød: ”Forvaltningen anbefaler, at der ikke gives støtte til for projektering.
Med til historien hører, at der i den første ansøgning var der oprindelig   søgt om max 50.000 men det var i en modifikations ansøgningen rettet ned til de 25 tusinde, da  hal2 gruppen have fået kontakt igennem en  foreningsformand som via bekendtskaber kunne skaffe for projekteringen til en favorabel  pris.
Så med udvalgets stillingtagen imod forvaltningens anbefaling, er hal 2 i Gråsten ved Ahlmannsparken kommet et stort skridt  videre.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar