fredag den 23. marts 2012

Hvem tror på påskeharen?

  

 

 

Ta´med bussen, så får du måske  syn for sagen - hvis du er heldig.

GRÅSTEN: Ifølge en pressemeddelelse fra   Sønderborg Kommune, kan  man, når man tager  med bussen, i ugen inden skolernes påskeferie,  på visse tidspunkter,  være heldig at møde ”påskeharen på busrute 13, som kører imellem Gråsten, Broager, Sønderborg, Augustenborg og Nordborg.




”Påskeharen” vil på vegne af Sønderborg Kommune uddele et lille påskeæg/chokolade samt en konkurrencekuvert.  I kuverten er der  en påskefigur, og ved at dekorerer figuren og indsende den  til kommunens Veje & Trafik afdeling,  senest den 8. april 2012, deltager man i en konkurrencen om biografbilletter, et klippekort til bussen eller påske chokolade.


Kommunen håber at skabe øget interesse omkring busruten, som forbinder  yderområderne med centrum. Og for at markerer at det er blevet billigere at køre med bus i kommunen. Og har i meddelelsen lavet et eksempel med et månedskort imellem Gråsten og Nordborg sparer   hvor man på månedsbasis sparer 135 kroner eller godt  3 kroner pr. tur hvis man benytter kortet  44 gang i løbet måneden  ved 22 arbejdsdage. Prisen er  nu 660,00 og det kostede før 795,00

Ingen kommentarer:

Send en kommentar