torsdag den 16. februar 2012

Tomt butikslokale har fået indsigt.


GRÅSTEN: Sønderborg bolig og erhvervsudlejning  som ejer bygningen  borggade 7, har nu sat til leje skilt op i butiksvinduet, og fået fjernet noget af folien, som har begrænset indsigten i butikslokalet. Som blev tomt, da  et ulovligt bageri i lokalet blev lukket sidste år. Forinden  anvendte galleri  Kragh lokalerne  indtil  de  flyttede ind i lokalerne  ved siden af. Butikslokalet er på 70 kvadratmeter, og koster 3450 kroner + varme og El-  eget forbrug pr. måned. 

Sønderborg bolig og erhvervsudlejning er opstået ved overtagelse af  af nogle bygninger fra CS-bolig, (Claus Schmidt)  som i en lang periode ikke har gjort en så heldig figur i medierne. På grund af  dårlig behandling af sine lejere.
Lene Rasmussen og Jens Tygesen  overtog i  august 2011, i et anpartsselskab (Sønderborg bolig og erhvervsudlejning)  ca  20 ejendomme af CS-bolig. Hvor i,  de tidligere var medarbejdere, som  henholdsvis bogholder og  tilsynsførende,  imens skandalerne omkring dårlig vedligeholdelse, svamp   med mere rullede ned over CS-bolig.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar