lørdag den 25. februar 2012

Skurvogne kan anvendes til mangt og meget

….også til personlig  samtale omkring pension.





GRÅSTEN:PFA pensionsselskabet, er for tiden på en ”tour de Danfoss”. Virksomheden  Danfoss har  fra årsskiftet,  skiftet   fra  DANICA-pension og til PFA pension, for sine  godt 3000 funktionerer i Danmark, og det er årsagen til at der nu er opstillet to samtale rum, i form af to skurvogne, på den ny etablerede parkeringsplads på Ulsnæs  i Gråsten, ved  den tidligere eksport terminal.

Medarbejderne skal i den kommende tid i disse” vogne”,  drøfte individuelle forhold omkring placeringen af deres opsparede pensionsmidler.  Den nye aftale  med PFA  betyder,  at  der fremover vil være langt lavere administrationsomkostninger, så som på gebyrer og investeringsomkostninger når midlerne  skal anbringes, som på sigt betyder at Danfoss funktionærers pension  i fremtiden vil vokse i et   langt hurtigere tempo.
 
Det koster  PFA godt 9 millioner, at få de 3000  Danfoss medarbejdere ind i folden, da firmaet ifølge, det som er blevet oplyst til medarbejderne, får en opstartbonus på 3000 kroner forlods hver.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar