onsdag den 16. september 2020

Underskud på hoteldriften på Benniksgaard.

 

Benniksgaard  Arkivfoto

GRÅSTEN/ Rinkenæs: Benniksgaard Hotel A/S  lander for andet år i træk et millionunderskud.Det fremgår af det netop offentliggjorte regnskab for året 2019. 

Dette på trods af en øget bruttoavance  fra 9,45 millioner til 9,8 landes  der et underskud på bundlinjen før skat  på 2.47 millioner  kr. i 2018 var der et underskud på 3,3 millioner.   

Ser man dybere i regnskabet, så er det ikke lykkedes at tilpasse personaleomkostningerne  som kun er blevet reduceret med  knap 600 t. kr. fra 2018 til 2019. Selskabet har en nu egenkapital på 6,3 millioner og gældsforpligtelser på godt 12 millioner kroner. Heraf udgør den langsigtede gæld det halve.   

 

Benniksgaard Arkiv foto
 I ledelsesberetningen påpeges  at selskabet har lidt et stort tab da gavekortfirmaet Slot og Gods gik konkurs. Og der kommunen  er kommet en stor udvidelse af  værelseskapaciteten og der deraf har været udbudt værelser til  en overraskende billig pris for området.   

Mads Friis er direktør og eneejer. Han har den 4.9.2020 fortaget en ommøblering i bestyrelsen, så Ingeborg Benedikte Friis Braathen, som var formand og Elisabeth Victoria Friis, bestyrelsesmedlem  er også  ud trådt og Kasper Møgelvang, som var i bestyrelsen er blevet næstformand og Lars Norup, som også var i bestyrelsen  er blevet formand. I bestyrelsen er yderligere  indtrådt Annette Vangstrup. Hun har tidligere været medlem af bestyrelsen frem til marts 2019.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar