onsdag den 27. november 2019

Forståelsesparpiret har ikke taget fat om nældens rod: Uenigheden!






POLITIK: Regeringen bygger deres flertal på det Radikale Venstres Stemmer. Og debatten i Folketinget, om penge til kontrollen, imellem den danske og tyske grænse satte ekstra fokus på stabiliteten i Mette Frederiksens regering. I Folketinget sagde Morten Østergaard at hans parti ikke ville financierer en paskontrol imellem Danmark og Tyskland.
 


Og adspurgt af Morten Østergaard og om det kom bag på Statsminister  Mette Frederiksen  (S), at de radikale ikke ville have en permanent paskontrol imellem Danmark og Tyskland, svarede Mette Frederiksen: Nej det gør det ikke! Og fortsatte: Men det kommer nok heller ikke som en overraskelse at regeringen er optaget af en ordentlig grænsekontrol og hvad dertil hører. 



Og deri ligger humlen begravet.

Kan regeringen beslutte store lempelser, på flygtninge og migrantområdet, med den ene side i Folketinget, og betalingen for grænsekontrollen med den anden? Vil den blå side lægge ryg til det? Måske nærmer et nyt Folketingsvalg sig før, end man aner. 

Regeringen har ikke flertal for den politik de åbenbart taler om de gerne vil føre, med deres parlamentariske grundlag. Forståelsespapiret har ikke taget fat om nældens råd: Uenigheden!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar