søndag den 12. november 2017

Kommunikationsafdelingen i Sønderborg Kommune





Spidskandidat Stefan Lydal (DF) Foto: Sønderborg Kommune
POLITIK: Kommunikation med omverdenen er vigtig, og Sønderborg Kommune har med borgmester Erik Lauritzen (S) i spidsen prioriteret det rigtig meget ifølge tal, som er kommet Dansk Folkeparti i hænde fra Sønderborg Kommune efter en forespørgsel.  Antallet er i dag  to en halvgang højere (21)  end i  2013  hvor der var (8) . ifølge JV-DK


Men har Sønderborg Kommune med  borgmester Erik Lauritzen i spidsen blot gjort en  dyd ud af  nød? De fleste aviser har skåret kraftig ned på  antallet af journalister og medarbejdere  på deres blade, og når de så kan få serveret grydeklare artikler og  nyheds eksposé,  som de lige kan gå til, måske bare kan sætte i spalterne, så har Sønderborg Kommune jo fået et fortrin, når det gælder formidling af nyheder fra  Sønderborg området.
Man kan så spørge om det er en kommunal opgave  at bruge skattekroner på at skrive artikler for  nyhedsmedierne? Og  hvad formål har det ellers ud over at leverer disse ”gratis” artikler. 

Koen man markedsførte Kommunen med engang
Hvis det handler om at få fokus på det der sker i Sønderborg Kommune, så har det store antal medarbejdere  båret frugt. Hvis man laver en søgning på  infomedia på de fire  Sønderjyske kommuner over  omtale og  nyheder som er blevet bragt i aviser og på webplatforme så ligger Sønderborg Kommune på en første plads. Så man kan sige opgaven her er løst til fulde. Om det kunne have været gjort med mindre antal personer ansat  af Sønderborg Kommune i kommunikationsafdelingen vides ikke.
Men det er en god service for medierne, at  Sønderborg Kommune prioriterer området så kraftig, så kan de  trygt fortsætte nedskæringerne  på deres egne medier, med store besparelser oven i. Artiklerne levere Sønderborg Kommune jo næsten gratis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar