torsdag den 25. december 2014

15,6 PROCENT AF Syd og Sønderjyderne spiste Kalkun juleaften.


Uhm .. lækker jule kalkun, siger godt hver 6. syd og sønderjyde... og sætter tænderne i det kødfyldte fjerkræ  juleaften


JULEAFTEN MENÙ : ifølge en undersøgelse, som er foretaget af Berlingske Media, spiste 15,6 % af syd og sønderjyderne kalkun juleaften. De øvrige spiste and, medister eller flæskesteg.
 
Kirsebærsauce  er for 90 procent  af danskerne den foretrukne.
 Men desserten var hos langt  de fleste,  hele  90%, risalamande juleaften.  Og  vandene skiller heller  ikke når det gælder tilbehøret  til risalamanden, hvor langt de fleste  foretrækker  den med kirsebærsauce. Øvrige 10% kan finde på at hælde karamelsauce eller lignende ud over den danske national jule dessert. Som ifølge Wikipendia har været kendt i Danmark siden 1900 tallet. Risalemanden fik dog sit store gennembrud, under besættelse, hvor der var mangel på ris. Og for at strække risengrøden, blandede man den op med flødeskum. Efter en anbefaling i flere dameblade.