torsdag den 30. oktober 2014

Med færre ansatte lykkedes det Kontor Syd, at holde skindet på næsen.




Erhverv-Regnskab:  Kontor-Syd, som har hovedbase i Sønderborg, kom ud af det sidste regnskabsår med skindet på næsen, efter at man i  de fire foregående år har leveret konstante underskud,   som har summeret sig op i godt 11 millioner. 



Med  resultatet i 2013/14    plus  303 tusinde, på en ikke specificeret  omsætning, som er udeladt i det off. regnskab. Resultat forbedringen på regnskabet fra  2012/13 til 2013/14 er ikke mindre en 1,8 million. Regnskabet  i 2013 udviste underskud på 1,56 millioner.
Plus resultatet er  bl.a. frembragt ved en personalereduktion  på seks, så firmaet nu har gennemsnitlig  har 72 ansatte.  Ser man på de forudgående år, er personalet blevet reduceret med   23 procent  fra 2010 til 2014. Men der er i perioden også sket fraslag af enheder i firmaet  bl. a. til Dansk Kassesystem, hvor Kontor Syd har en ejerandel på 50%.  Gælden i virksomheden, er  øget  med godt 3 millioner fra sidste regnskabsår og er nu på 53 millioner.
Ledelsen skriver i deres beretning, at de forventer et større overskud i det kommende - regnskabs år som i det nu forløbne. I direktionen sidder Jan Sørensen John Senger og  Svend Aage Kjær,  Formand for bestyrelsen er   John Meyer, Kolding  som foruden ham består af Ole Frydkjær Petersen og Svend Aage Kjær.