søndag den 13. april 2014

Måske Danmarks smukkeste beliggenhed for en udendørs fitnesspark!

Se video herunder, med velkomst ved Leder Plejecenter Bente Kaehne derefter tale af Lilian Kaad formand for GIG og derefter tale af Charlotte Engelbrecht, Byrådsmedlem (S)




Charlotte Engelbrecht, Adsbøl  
og Byrådsmedlem for 
Socialdemokratiet åbnede Gråsten
 Fitness Park  Søndag klokken 11:00
 Hun havde taget sin mand folketings 
medlem for S, Benny Engelbrecht 
 med, og hun fortalte de sammen 
havde "været forbi" redskaberne
lørdag aften. 





Trine   træner

Orla Støvring igang på "bænken"



GRÅSTEN: Et talstærkt publikum, mødte op i dag  søndag, midt i kirketiden, som i Gråsten er klokken 11,  for at indvi Gråsten Fitness Park. Som ligger ved Gråsten Plejecenter Og der gik ikke lang tid efter Charlotte Engelbrecht havde klippet snoren, , før end   redskaberne var taget brug af publikum. Som i dagens anledning kunne få vejledning af  medlemmer af  GIG Gråsten Idræt og Gymnastikforening. 



Et talstærkt publikum var mødt op.
Redskaber kan måske også bruges til leg





FAKTA:
Gråsten Fitness Park er etableret i et samarbejde imellem Gråsten Plejecenter og GIG (Gråsten Idræts og Gymnastikforening, og har fået sponsorhjælp af  følgende erhvervsvirksomheder BHJ Fonden, Mads Clausens fond, Linak, Broager Sparekasse  samt   økonomisk støtte  af  Sønderborg kommunes kultur og erhvervsudvalg.
















Fotograferne fra både Jydske Vestkysten Jacob Schulz og
 Karin Riggelsen fra Der Nordslesviger fik deres shot
 da beboer   på Gråsten Plejecenter,  Annelise på 80 år,
som den første kravlede op på stigeredskabet
 imens barnebarnet stolt  holdt stokket 



Charlotte Engelbrecht sagde…. Kære Gråsten Plejecenter kære Gråsten Idræt og Gymnastikfoening (GIG) og kære borgere i Gråsten. Jeg vil starte med at ønske os alle tillykke, med det nye flotte anlæg. Hvor vi har fået 6 udendørs træningsredskaber.

 Jeg er helt sikker på at det vil blive til rigtig stor gavn for områdets aktive idræts udøvere, at vi har fået endnu et anlæg, i Gråsten området har vi i forvejen rigtig mange udendørs anlæg, og vi har rigtig meget smuk natur, hvor rigtig mange af os nyder at gå og løb. Men hvis det nu ikke er nok, så kan man ikke klage over, at vi har fået endnu en mulighed, for når man lige nu er ud at gå en lille aftentur, så at gå ind og få lidt ekstra motion. Også til stor glæde for dem der bor bag ved.

Anlægget er udelukkende blevet til fordi rigtig mange partnere har samarbejdet. Og det vil jeg gerne på det nye Kultur og borger udvalgs vegne sige rigtig mange gange tak for. Tak til GIG tak til Gråsten plejecenter, for at have tænkt tanken, og arbejdet så flittigt for at få den realiseret tak til sponsorerne selvfølgelig, BHJ fonden, Mads Clausen Fonden, Broager Sparekasse, Linak, Sønderborg Kommune og ikke mindst grunden fra Gråsten Plejecenter. Det er dejligt at se, så mange forskellige partnere samarbejde, med grunden fra Gråsten Plejecenter, og GIG med benarbejdet og somfået rigtig mange til at bryde rutinerne, og en række af virksomheder har også støttet projektet. Jeg kunne ønske mig, at rigtig mange af den slags samarbejder kunne blive etableret ude i fremtiden.

Det er spændende at en idrætsforening og et plejecenter har samarbejdet om at etablere et sådant område. Jeg er overbevist om, at dette her anlæg bliver til gavn både for medlemmer af GIG, byens borgere, områdets turister, børn og unge og selvfølgelig også plejehjemmet og dets beboere. Og mon ikke vi skal forvente, de løbere og andre, vil lægge ruten om, og finde nye måder hvor udendørs fitness, kan indgå i hovedidrætten Benny (Engelbrecht) og jeg lagde i hvert fald turen forbi i går, for lige at som om det nu også var nogle ordentlige redskaber, og jeg vil i hvert tilfælde sige, det er ikke sidste gang vi er kommet forbi. Så jeg vil endnu engang ønske os alle sammen tillykke med det nye anlæg.