onsdag den 16. oktober 2013

Borgermøde om fremtidens Sønderborg Kommune


Alle interesserede er velkommen til borgermødet på mandag kl. 19 i Borgen, hvor Sønderborg Kommune fortæller om arbejdet med kommuneplanen, hvad den skal bruges til – og hvad borgerne kan bidrage med.


Kommuneplan 2013-2025 er i støbeskeen. Med kommuneplanen skitseres rammerne for den udvikling, byrådet ønsker for kommunen i de kommende 12 år. Der er et overordnet mål om at skabe gode betingelser for vækst od udvikling – men kommuneplanen går i dybden med, hvordan det skal ske: Hvordan skal ydelser og ressourcer prioriteres og udvikles? Hvad skal sættes i gang for at nå målet om Co2-neutralitet?


 Hvordan må landområderne benyttes, og hvordan skal de beskyttes? Hvordan skal kultur- og fritidstilbud forbedres? Hvordan skal byerne udvikle sig? Hvordan sikres rammerne for at bo og arbejde i landområderne?
Det er nogle af de mange spørgsmål, kommuneplanen skal give svar på. Der står med andre ord afgørende forhold på spil – og her ønsker byrådet at inddrage borgerne.
Mødet foregår ved scenen foran Imerco
 i plan 0 på Borgen – indgang fra 
Østergade/Kastanie Alle.
Den inddragelse er allerede i gang, idet kommuneplanen har været i offentlig høring siden den 18. september - og høringsfasen slutter først den 13. november. 



Man kan på kommunens hjemmeside www.sonderborgkommune.dk under ”høringer” læse alt om kommuneplan-forslaget og om mulighederne for at give sit besyv med.
Borgermødet er mandag kl. 19-21 i Borgen, hvor alle er velkommen til at komme og lytte til/deltage i debat og ideudvikling.



(Pressemeddelelse fra Sønderborg Kommune)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar