tirsdag den 20. november 2012

Helle Blindbæk valgt ved aftalevalg i Adsbøl Sogn forblev formand

Med en enkelt tilhører konstituerede menighedsrådet sig i Gråsten og Adsbøl Sogne.



GRÅSTEN: Ved det konstituerende møde, i Gråsten og Adsbøl  menighedsråd, tirsdag den 20. november i Præstegården i Gråsten, blev alt i toppen, som det var. Den nye og gamle formand Helle Blindbæk blev således genvalgt ligeså næstformanden Claus Levinsen og til kasserer  Inga Petersen. 
Helle Blindbæk (arkiv)


Søren Gülck  (arkiv foto)
Søren Gülck, der var nyvalgt  i menighedsrådet for Slotskirkelisten kom i Aktivitetsudvalget og  i Kirkegårdsudvalget. Det første ordinære  møde i  Menighedsrådet afholdes først den 30  januar 2013. Allerede ved det  konstituerende første  møde var indkaldelse af 1. suppleanten Bodil Glenthøj for samarbejdslisten  nødvendig,  da Mogens Hansen  fra Gråsten Sogn havde forfald.  Sognets to præster Jan Unold og  Niels Refskou deltog i mødet samt en  medarbejder repræsentant og leder af Kirkegårdskontoret ingen af dem havde dog  stemmeret. 7 menighedsrådsmedlemmer  og 1 suppleant fra  Gråsten Sogn  hvor der havde været afholdt  menighedsvalg  deltog, Og 5 fra  Adsbøl Sogn hvor der havde været aftalevalg Til  det ny-sammensatte menighedsråd 2012 til 2016. Der holdes valg til posterne i menighedsrådet hvert år. Dette gælder også til udvalgene, dog ikke   Valgbestyrelsen, som vælges  een gang i fireårs  valgperioden.

Samtlige faste udvalg samt kirkegårdsudvalget, som ikke var med på den offentliggjorte dagsorden for ud for  mødet,  blev nedsat ved det konstituerende møde.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar