tirsdag den 29. november 2011

Hvad skal barnet hedde?

GRÅSTEN: Nybygningen af ”Stjernevejens  Børnehave” er nu langt, at man er gået  i gang med at  etablerer udenoms arealerne. Med blandt andet   beplantning af bøgehæk ud imod vejen, og anlæg af parkeringspladser. Om Børneinstitutionen får et nyt navn, eller  beholder sit  gamle  er ikke bestemt endnu. Der  skal  både   være vuggestue og børnehave i det nye byggeri til ca. 8 millioner så måske ender det som et  Børneunivers?





GRÅSTEN: Nybygningen af ”Stjernevejens Børnehave” er nu langt, at man er gået i gang med at etablerer udenoms arealerne. Med blandt andet beplantning af bøgehæk ud imod vejen, og anlæg af parkeringspladser. Om Børneinstitutionen får et nyt navn, eller beholder sit gamle er ikke bestemt endnu. Der skal både være vuggestue og børnehave i det nye byggeri til ca. 8 millioner så måske ender det som Børneunivers? Institutionen på Stjernevej vil huse 12 vuggestuebørn og 66 børnehavebørn når den er færdig.



Og Sønderborg Kommune skriver:

Om Stjernevejens børnehave

Stjernevejens børnehave er revet ned for at give plads til en stor, ny og moderne integreret institution, der endnu ikke er navngivet.
Byggeriet er projekteret til at stå klar d. 1. december 2011
Vi forventer derfor at starte vuggestuegruppen op senest 1. januar 2012.

Under byggeriet er børnehaven genhuset i Egernsund børneunivers.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar