mandag den 7. marts 2011

Serie indbrud?

© 2008 – 2011- Hans Peter Toft, Gråsten

GRÅSTEN: Den 1o februar 2011, var der sidst indbrud hos MR Schmidt og Dreehsen i Nygade i Gråsten. Men  natten til søndag, var det galt igen. Fremgangsmåden er identisk, der er smidt en betonsten igennem et butiksvindue på bagsiden af butikken ud mod parkeringspladsen. I 2009 var der lignende indbrud med et lignende kort interval imellem.
Billede af bagvinduerne efter det sidste indbud natten til søndag.









Billede efter indbruddet 10. februear  i år

Bagpartiet efter  de to indbrud i 2009 kort efter hianden,  med det sidste 6.9 2009

1 kommentar:

  1. Tidligt søndag morgen var der igen et indbrud i Gråsten. Denne gang var det Intersport, der havde besøg af ubudne gæster. Det er i sig selv ærgerligt, men det er endnu mere ærgerligt, at tyvene får masser af tid til at gøre arbejdet, fordi der ikke er meget hjælp at hente fra Politiet. Fra politiets vagtcentral blev alarmeret til der var en patruljevogn fremme gik der urimelig lang tid. Det var ikke de patruljerende betjentes skyld - for de fik først meldingen ca. 25 minutter efter den var indgået på vagtcentralen. I forbindelse med politireformen blev vi lovet mere politi på gaderne, men hvad nytter det, når patruljevognene ikke bliver alarmeret fra vagtcentralen. Er det bemandingen på vagtcentralen det er galt med eller er det manglende lokalkendskab på grund af centraliseringen af vagtcentralerne?

    Alt andet lige er det utilfredsstillende at opleve. Hvis politiet ønsker at svare på dette, må vi jo håbe, at båndet ikke er blevet væk - det er jo sket andre steder.

    SvarSlet