fredag den 2. oktober 2020

Det er hamrende ulovligt –


For stemte 27 byrådsmedlemmer fra Socialdemokraterne, Venstre, Fælleslisten  og Slesvigsk Parti, imod stemte 3  byrådsmedlemmer fra Dansk Folkeparti.

POLITIK: Men selvom 27 i  Byrådet  stemte for at  forsætte seancen  en rum tid endnu, med den ulovlige anvendelse af ejendommen Porsgrunngade 2 i Sønderborg, af den Arabiske Forening. Så står det langtrukne forløb i stærkt kontrast til den afgørelse, som forvaltningen har lagt op til. 

FORVALTNINGEN ANBEFALER AT NEDLÆGGE ET FORBUD MOD DEN ANSØGTE ÆNDRING AF EJENDOMMENS ANVENDELSE TIL FORENINGSAKTIVITETER.

For mere klart kan det næppe siges, at det er ”hamrende” ulovligt.

Ordene fra forvaltningen:

Forvaltningen vurderer, at de ansøgte foreningsaktiviteter i praksis falder inden for bygnings- og enhedsanvendelseskoden ”kirke eller anden bygning til trosudøvelse for statsanerkendte trossamfund”. 

Ejendommen er beliggende i et område, som i gældende kommuneplanramme er udlagt som boligområde. Forvaltningen vurderer således, at den pågældende anvendelse er i strid med kommuneplanen. Forvaltningen vurderer desuden, at der er tale om en ændret anvendelse af ejendommen til en aktivitet, som vil kræve et særligt højt antal parkeringspladser på ansøgers egen grund for at mindske genevirkningen ved foreningsaktiviteterne.

Konklussion  endnu engang: 

FORVALTNINGEN ANBEFALER AT NEDLÆGGE ET FORBUD MOD DEN ANSØGTE ÆNDRING AF EJENDOMMENS ANVENDELSE TIL FORENINGSAKTIVITETER.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar