tirsdag den 19. juni 2012

Det forfalder fortsat!



GRÅSTEN/ Flensburg: Under et nyligt besøg  i Flensborg Museumshafen kunne jeg konstaterer, at det er så som så med hvad  der er sket af ydre,  renovering på ” Lille Bjørn” der   sejlede for egen motorkraft  fra Gråsten Havn til Flensborg nu for omkring  tre måneder siden , nærmere betegnet den 27. marts.










Dannebrog  hang  i går slapt ned  i agterenden omkranset af   samme malingsforfald, som da jeg  så  skibet sidste gang,  den  16. april .

Så måske fortsætter forfaldet, blot på en ny liggeplads og med de nye ejere, Christian Dudek og  organisationen ”Regenbogenkrieger ”. Som købte skibet af Tvind for symbolsk 1 Euro, fordi  TVIND organisationen ikke så sig i stand til fremadrettet at få  foretaget den nødvendige løbene renovering af ”Den lille Bjørn”af Gråsten.



Christian Dudek, har været  miljø aktivist i mere ned tre årtier, hvor han blandt andet  til Flensborg Avis har oplyst,  at han  har været med i Golfen da  olien strømmede ud der,  ved Alaska da Olieskibet ”EXXON Waldez” knække over i marts 1989 og  ved Færøerne  da  grindedrabene  fandt sted her . Han kom til Flensborg   august   2011, hvor han overtog ledelsen af skibet ” Goya”, som  har ligget i Museumshafen  i  Flensburg en del år.








Der er meget  at se på I Museumshafen,
blandt andet  vikingeskibet  “RAGNA”
som er bygget I 2011. Det har en længde
på  knap 10 meter  og er på dets bredeste punkt
1,8 meter.
Bådhallen med synlig agterende af en gammel fiskerbåd

Ingen kommentarer:

Send en kommentar