lørdag den 22. juni 2019

Hvor er logikken


POLITIK: Socialdemokraterne vil tvinge besparelser på plejen igennem byrådet. Og partier, som er med i budgetforliget, som DF bliver hånet og beskyldt for populisme når de ikke parerer ordrer og stemmer for besparelserne,  som man nyligt kunne læse på JV.dk.

Samtidig er der til næste Byrådsmøde her i juni en beslutning om at bruge 20 millioner på Tour de France.

Og det er ikke længe siden at der kom et underskud ved   Bon Jovi koncerten  som Sønderborg Kommune også får sin andel af måske op til 3 millioner


kommentar: 
  Borgmester Erik Lauritzen, burde i grunden   være Dansk Folkeparti taknemlig, i stedet for at beskylde DF for  både dårlig hukommelse og det der er værre. For det er jo grundlæggende gamle socialdemokratiske idealer, som DF kæmper for ved at være imod  i de besparelser, som  flertallet i socialudvalget har stemt for. Og det er måske også grunden til at  borgmesterens sprogbrug, kan virke lidt ”underlig” fra en siddende borgmester.  Men måske forståeligt, når man bliver slået i hovedet med argumenter, som man også selv gerne  ville have brugt, hvis men ikke lige sad i ”stolen”. Argumenter, som  borgmesteren, mener nu  er populisme.  Tja!

Red.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar