tirsdag den 25. juni 2019

Hvem skal nu betale?


POLITIK SØNDERBORG KOMMUNE: Dansk Folkeparti vil hellere lave besparelser i administrationen og ikke på plejepersonalets bekostning og dermed en forringelse af plejen. Men borgmesteren har trukket det så langt ud, at det nu kan være vanskeligt at få eventuelle besparelser i administrationen og ledelsen til at give fornøden effekt i indeværende år 

Men inden sagen om besparelser på plejen når til Byrådet, er der et møde den 26. juni i Byrådet, hvor den endelige konfirmation af det  af Kværsborgerne forhadte biogasanlæg  skal stemmes igennem.

 Da det  var oppe i Teknik og miljøudvalget den 4. juni stemte,  Aase Nyegaard (Fæll), Ganeswaran Shanmugaratnam (Socialdemokraterne), Rikke Lock Harvig ((Socialdemokraterne), Kristian Beuschau (Socialdemokraterne), Dieter Jessen (Slesvigsk Parti) og Tage Petersen (Venstre) for etableringen. Og i Økonomiudvalget stemte borgmester Erik Lauritzen (Socialdemokraterne), Jan Prokopek (Socialdemokraterne ), Niels Ole Bennedsen (Socialdemokraterne), Jesper Smaling (Socialdemokraterne), Peter Hansen (venstre), Tage Petersen (venstre), Stephan Kleinschmidt (Slesvigsk Parti) og Aase Nyegaard (Fælleslisten) for etableringen. Og  den 26. er det så hele byrådet. Dansk Folkeparti  stemt imod lokalplansforslaget i Økonomiudvalget og Teknik og miljø udvalget.

Den 26. Juni vil Byrådet skal  også træffes beslutning om at øge bevillingen med 10 millioner til nu 20 millioner til Tour de France løbet og der er man villige til at bruge penge på at fjerne rundkørsler, vejbump og så videre for at behage Tour ledelsen, når den har fastlagt ruten i 2020.Fremgår det af bilagsmaterialet.

Og i denne uge blev der så luftet planer for ombygning af Sønderborg Kaserne, den del der ikke er solgt  til IP-Thorben selskabet så det kan blive omdannet til foreningshus – det der nu er på Perlegade  i en butiksejendom det skal så kost et sted imellem 80 til 100 millioner…  Det er ikke ideer og penge som skal bruges der mangler – men der skal stadig  findes 7 millioner på ældrepleje området… så det er det der med "ældre-byrden" som åbenbart tynger så meget at man ikke kan se ud over egen næsetip..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar