onsdag den 17. oktober 2018

Beske regnskaber blev følgen af en TV-2 prisbelønnet opfindelse.


 GRÅSTEN/ Rinkenæs: Det var i 2007 Keld Krogh Nielsen, Rinkenæs vandt konkurrencen  i TV2 ”Danmarks Bedste ide” og modtog 1 million,  med et doserings system, Easy Dose, som han senere fik verdenspatent på.  
 Nu her godt 11 år senere, har det selskab, som har rettighederne,  en minus egenkapital på over 10 millioner  (2017 årsrapport) i selskabet, som sælger og markedsfører produktet over for industrien og grossister og nu  ser det forventede eventyr, vendt til et sandt mareridt for selskabet, og ikke mindst direktøren Keld Nielsen, som via  et holdingselskab ejer 28,67%, resten er i besiddes af  6 ejere/ selskaber .
 
Reklame for systemet i internettet
Og selskabet Logidos. ApS ,  største problem er fortsat at få afsat produktet der kommer ingen penge i kassen, og selskabet betaler over 2 millioner i rente for at financierer udviklingen af produktet. I ledelsesberetningen udtaler Keld Nielsen, at man forventer at få solgt patentet i løbet af 2018 hvilket jo også må være bydende nødvendig for selskabet og finansieringsinstituttet.

I en artikel i Jydske Vestkysten i 2008 udtalte Keld Nielsen:  En engelsk fabrikant sagde uden omsvøb til mig, at han ikke kunne drømme om at købe vores doseringssystem. Det ville blot underminere hans salg af sæbepulver. 

Men på det tidspunkt, oplyste Keld Nielsen at der  var   fire førende danske producenter af sæbepulver  som havde vist interesse for doserings systemet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar