onsdag den 8. maj 2013

Atter lystfiskeri i Slotssøen



Billede fra  arrangementet i 2012

GRÅSTEN:Gråsten Slotssø åbnes   fra den 31. maj til og med den 2 juni for  frit lystfiskeri. Åbningen for fiskeri sker  i et samarbejde imellem Naturstyrelsen  og Sønderborg Kommune og tilladelsen gælder for alle interesserede.
Det er 3. år i træk arrangementet foregår i slotssøen, er normalt  helt lukket for lystfiskeri,  for at beskytte dyre- og plantelivet og af hensyn til kongehuset på Gråsten Slot,  men som en undtagelse åbnes den nu i 3 dage for lystfiskeri fra bredden . Men enkelte områder vil være undtaget af hensyn til ynglende fugle.

Billede fra  arrangementet i 2012


Billede fra  arrangementet i 2012
Gråsten Slotssø er kendt for at huse store gedder og karper så med held og dygtighed kan man få spændende fisk på krogen. Alle er velkomne de tre dage til at fiske fra bredarealer som ejes af Naturstyrelsen eller af Sønderborg Kommune, samt fra egne private arealer. Arealer  hvorfra der må fiskes, vil være afmærkede så ingen er i tvivl. Fisk der fanges er man velkommen til at tage med hjem, hvis de er store nok og ikke vejer over 5 kg. Mindstemål for gedder er 40 cm og for aborrer 20 cm.
Der er kun tilladt at fiske med  en stang pr person  og forbudt at  sætte liner eller garn, samt  forfodre samt  sejle i båd eller med fjernstyret båd eller bruge flyderinge. Ellers kand er bare fiskes løs fra fredag klokken 16:00 til og med søndag klokken 24:00.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar