tirsdag den 30. april 2013

Støjen kom denne gang også fra maskineriet.



Opbrud efter generalforsamlingen


GRÅSTEN: Imellem støj fra kedel anlægget  til  sol panelerne  foregik, den ekstraordinære  generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A    Sønderborg  Landevej 3  i Gråsten, som havde til formål, at  endelig godkende   de vedtægter, som blev vedtaget på den ordinære generalforsamling på Den gamle Kro  den 11. April.  Hvor der ikke havde været over 50% af de ca 1400  varmeftagere tilstede, og det derfor var påkrævet at indkalde til en ny, hvor almindeligt flertal var  nok, uanset  deltager antal.  Der var mødt 19  som repræsenterede 23 stemmer. Advokat Poul Erik Hansen,  fra firma advokat KJEMS blev valgt til dirigent og konstaterede at  den ekstraordinære generalforsamling  var korrekt indkaldt. Og forespurgte om der i forsamlingen  kommentar   til  dette.

Fra højre: Poul Erik Hansen, formand Bent Hylsebeck,Leif Petersen Morten Sommer og Bendt Olesen

   Hans Peter Toft, gjorde herunder  opmærksom på, at der ved sidste afholdte generalforsamling var sket en fejl i indkaldelsen, da der ikke var udsendt resume af vedtægtsforslagene, og de komplette forslag, som kunne afhentes på fjernvarmeværkets kontor havde været  fejl behængte. Og i øvrigt var afhentet af ret få (2) Og der  af disse grunde var ulovligt besluttede vedtægter, som nu blev forelagt på den indkaldte ekstraordinære  generalforsamling.  
Dirigenten sagde at  han ikke kunne  tage stilling til dette, da  det var  generalforsamlings dirigenten (advokat Pernille Aagaard Truelsen, Århus)  den 11. april,  som var ansvarlig og havde taget beslutningerne  på generalforsamlingen og anklagen skulle rettes  mod  hendes ledelse. Hans Peter Toft bad om at få ført  indvendingerne  til protokols, hvilket blev gjort. 

Inden der blev skredet til afstemning , var der  udtalelse om  enkelte elementer i  vedtægterne, som dog ikke kunne ændres kun debatteres . Hans Peter Toft henviste blandt andet til  paragraf  5.5.1 som med en vedtagelse, ville stille de oprindelige deltagere i  A.m.b.A. et  dårligere end de nye.
Da de fremover forsat skulle have et opsigelsesvarsel på 18 måneder, imod nye deltagere kun får én måneds opsigelse. Hvilket  Hans Peter Toft fandt  var en urimelig forskelsbehandling. Og spurgte ind til om der var en lov, som gjorde at det skulle  være sådan, og  direktør Peter Mikael Kjer Stærdahl     og bestyrelsesformand Bent Hylsebeck, sagde begge det var der ikke. Ved afstemningen  faldt 20 stemmer på ja til forslaget og  3 stemte imod.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar