torsdag den 7. juli 2016

Soap opera? Og bager rettet for smed?




GRÅSTEN: Mange har sikkert undret sig over ”sagen” og dens  udvikling i Gråsten  Andelsboligforening, hvor en  direktør,  bl.a. blev fyret  for selv at have taget af  lønkassen uden  behørig hjemmel .  Direktøren bedyrede  efterfølgende, at der ikke var foregået noget ulovligt -  kritisabelt, men ville dog ikke anlægge sag for at bevise det, eller for at opnå oprejsning. 
Senere ved generalforsamlingen bliver der stillet mistillidsvotum  til den siddende formand, (Bente Damkjær) med baggrund i fyringen. 

Men mistillid stilleren og de der stemte for, havde måske ikke tænkt tanken til ende,  da hele bestyrelsen trak sig, da alle stod bag fyringen af direktøren.


Så GAB står  nu både uden bestyrelse  og direktør, men direktøren var  jo ifølge redegørelse, jo heller ikke så meget på arbejdspladsen, så der er måske ikke  den store forskel, på den front     

Men generalforsamlingens ageren   minder måske en hel del om det danske retssystem, hvor det måske  ofte er sådan, at det er tyven  der slipper billigst  og den forurettede der får straffen i form af store tab og personlige omkostninger.  Og får nok en og anden til at komme i hu med digtet af Johan Wessel   hvor bageren blev henrettet i stedet for smeden, da der kun var  én smed i byen og ham kunne de ikke undværer. Så skidt med retfærdigheden. Han er jo så flik og dygtig og vellidt!

1 kommentar:

  1. Ja, som min mor sige ( 21. april 2006 ) øje for øje - tand for tand ...

    SvarSlet