fredag den 27. maj 2016

Dirigenten træffer beslutningen.




GRÅSTEN: I et læserbrev i Jydske Vestkysten (28/5) bebrejder  Jytte Petersen, Bryggen 11 i Gråsten, under overskriften” En person stoppede generalforsamlingen".  Jytte Petersen klandre personen,  fordi vedkommende henholdt sig til  Gråsten Andelsboligforenings  vedtægter. Og hermed, som eneste person skulle have forhindret gennemførelse af   generalforsamling. 
  
Dette er jo ikke helt  korrekt, da det ene og alene er dirigenten, som træffer denne afgørelse.  Måske her ud fra overvejelsen, at den holder ikke i byretten, når vedtægterne ikke er overholdt,  og når der på generalforsamlingen  ikke er 100 procent opbakning,  til gennemførelse af   generalforsamlingen. 
Og i dette tilfælde måske med god grund.  Når medlemmerne i Gråsten Andelsboligforening, ikke er blevet korrekt informeret på  vedtægts vis, om dagsordnen via  annoncen i et lokalt annonceblad.   
Så selvom generalforsamlingen var blevet gennemført, kunne der senere rejses spørgsmål om, den var  lovlig og de valgte bestyrelses medlemmer var valgt lovligt. Og det har måske vejet tungere for dirigenten advokat P.E. Hansen.Og måske derfor valgte han, forikke senere at  kunne klandres for at handle i ond tro.

P.E. Hansen, Arkivfoto.

Så det er måske for billigt, at klandre budbringeren om den fejlagtige bekendtgørelse. Man kunne også spørge, om det overhovedet, bør  være  de fremmødte som bestemmer, om de medlemmer, som ikke er mødt op, på grund af den  ”forkerte” indkaldelse skal tages alvorligt! Men det besluttede dirigenten at gøre.  Her godt hjulpet af et "stædigt" medlem som læserbrevskribenten betegner ham. 


Der er indkaldt til  ny generalforsamling d. 04.07.2016
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar