søndag den 25. april 2021

Venstre tromlede sammen med Socialdemokraterne biogasanlægget ind i Kværs.

 

Borgmesteren påstår  at han ikke viste de var begyndt at bygge på en gravetilladelse....

 

GRÅSTEN/ Kværs: Nu vågne alle guds fugle små.! Og det gør Venstre i Sønderborg også pludselig  omkring Biogasanlægget i Kværs.  Efter  at have fulgt borgmester Erik Lauritzen i  gennem tvingning af placeringen i Kværs, selvom der  var  mange, ja rigtig mange lokale indsigelser Så er man nu gået over i den anden retning.  Ja skiftet skete i to tempi, først udtaltes det fra Venstre, at så måtte man se og  ha´ miljøgodkendelsen  på plads efter  den var blevet tilsidesat af ankenævnet for nogle dage siden. 


 

Ellen Trane Nørby
Til nu, måske efter  borgmesterkandidaten Ellen Trane Nørby, havde været inde over, en jagt på sandheden og borgmesterens gravearbejde i Kværs.  Dansk Folkeparti, som var det enenste parti i  Sønderborg Byråd, som stemte imod placeringen i Kværs (for 28  imod 3 df´er), havde allerede nogle dage før været ude med massiv kritik og krævede en undersøgelse af forløbet via DF gruppeformand Stefan Lydal. 

 

Stefan Lydal

 Som undrede sig over at der blev bygget imedens der stadig var ankesager, som ikke var afgjort. Det viste sig så at der slet ikke forelå en byggetilladelse, da Borgmesteren gravede det første hul.  Venstre prøver nu, også med helsides annonce i Jydske Vestkysten, at gøre sig til kritikker, det er og var de ikke, de var medløbere og bliver det sikkert også igen.  

 

Dansk Folkeparti stod, sammen med Kværs borgerne, omkring deres indvendinger og krævede i Byrådssalen at deres indvendinger blev taget alvorligt.  Hvad gjorde Venstre? De stemte for placeringen på trods af, at man allerede dengang viste der ville komme et kæmpe lignende anlæg, ikke langt fra Kværs  i Kliplev. Men det ligger jo som bekendt ikke i Sønderborg  kommune, men i Aabenraa, og det er måske heri humlen ligger!


Det ene tårn er bygget  op  i fuld højde, og kan ses viden omkring, men borgmesteren og forvaltningen har ikke opdaget at der blev bygget...  De må være både døve og blinde...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar