mandag den 28. december 2020

Udbetaling af indefrosne feriepenge hjælper på detail-handelsomsætningen.

 




DETAILHANDEL: Detailhandelsomsætningen, som bliver talt sammen og offentliggjort af Danmarks Statistik viser,  efter de nyeste tal, fra november 2020 er kommet med  i statistikken, at beklædning, tøjbutikkerne, fodtøj  m.v. har fået indhentet lidt af det tabte i årets første 9 måneder. 

Hvor man i perioden Januar til og med september havde en tilbagegang i forhold til de samme måneder i 2019 på hele 20% , blev der noteret en fremgang for oktober på 10,4 procent og  i november  var  fremgangen lidt mere beskeden med 0,8 procent.

Den store vinder i detailhandels omsætningen er gruppen:  Andre forbrugsgoder, som   bl.a.  er  hårde hvidevarer  elektronik m.m samt byggemarkeder o.l. hvor der har været en samlet  fremgang på 13,4 procent. 

Internetbutikkerne  som er et helt andet kapitel,  havde i perioden januar september en fremgang på 23,2 i forhold til samme periode i 2019. I oktober 2020 var fremgangen på hele 34,5. Tallene for november  kommer senere men de vil helt sikket også vise en kraftig stigning.  Detailhandlen  med fødevarer og andre dagligvarer har en fremgang i årets 11 måneder på 3,5 procent.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar