søndag den 6. marts 2016

Blandet handel…




Mr. Butikken i Nygade i Gråsten, med naboejendommen,

hvor der tidligere var frisørsalon, men lokalet er nu tomt,

ejendommen indgår også i firma: Johannes Schmidt og

Michael Dreehsen. Gråsten ApS, ejendomsportefølje.



GRÅSTEN: Efter to år med underskud, lykkedes det for Johannes Schmidt og Michael Dreehsen. Gråsten ApS,  som er 100 procent ejet af Michael Dreehsen, Gråsten, at  opnå sorte tal på bundlinjen i det kombinerede  ejendoms og  tøj ekviperings  selskab. Som driver MR tøjbutikken i Gråsten og udlejnings ejendomme i bl. a. bymidten.


Ejendommen Torvet 3, Gråsten indgår også i Selskabets
Ejendomsportefølje, ligesom de to naboejendomme.
Overskuddet i det nyligt afleverede  regnskab til cvr restreret, for året 2014/2015-09 var på 233 t.kr. før skat  og ender efter skat  på 143 t. kr. Året i forvejen var der et underskud på  godt 1 million, som i ledelses  beretningen blev forklaret med,  at der i året løb var investeret kraftigt  i renovering af  ejendomme.  Og året i forud var underskuddet på godt en halv million.

I selskabet findes der en ejendomsportefølje på    imellem   26-30 mill,   som i regnskabet er nedskrevet  til godt 15,4 millioner. Der er  gæld på  13 mill. kroner i selskabet heraf 9,2 millioner i Realkreditten. Egenkapitalen er opgjort til  3,6 millioner. Men dertil kommer værdien i  forskellen i mellem  den nedskrevne værdi på ejendommene og den reelle salgs værdi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar