torsdag den 18. september 2014

VVS firma begæret konkurs



GRÅSTEN/ Padborg: Firma Günther Bred  VVS A/S som har afdeling i Gråsten, på Ahlmannsvej,   under binavnet Gråsten VVS  A/S, er taget under konkursbegæring ved retten i Sønderborg. Ifølge  statstidende   meddelelse fra den 18. september 2014.
Konkursbegæringen  er modtaget i retten den 12. september og det er  advokat Mikkel Sørensen, Sundquistsgade 4, 6400 Sønderborg, som er kurator.
Begæringen er meget overraskende, da det seneste afleverede regnskab -   for 2013,  offentliggjort den 13.6.2014, hvor der i ledelsesberetningen er anført, ”at der efter regnskabsårets afslutning ikke er indtruffet begivenheder, som vil kunne forrykke selskabets finansielle stilling væsentlig.”  regnskabet er underskrevet den 26. maj 2014

Revisoren gør i sin   beretning opmærksom på, at selskabets fortsatte drift er betinget af, at de nuværende kreditfaciliteter skal opretholdes.  Og henviser til note i regnskabet som omtaler, at kreditfaciliteterne er betinget af igangværende arbejder.

Regnskabet for 2013 udviste et overskud på 293 t.kr og en egenkapital på 1.483 t.kr  Gælden udgjorde  7.390 t kr  heraf var den langfristede  gæld knap 900 t.kr.

Martin bred sidder i direktionen, og i bestyrelsen  sidder Tove Bred,  Tine Emilie Bred og Martin bred
Günther Bred A)S  kører  også under følgende binavne ud over GRÅSTEN VVS A/S :   ALSSUND GAS & VVS SERVICE A/S, HOLBØL VVS A/S  og  KRUSÅ VVS A/S
En del af firmaet er kørt over i  Varmeservice Syd ApS, som har binavnet Bred. VVS  Aps registreret.
Dette firma havde ved afslutningen af regnskabet 2013 en minus egenkapital på godt 212 tusinde. Og en gæld på 327.000.
Hovedaktiviteten har således ligget i Günther Bred A/S omkring VVS.